Rood symboliseert geluk… Ken de betekenis achter de Perzische tapijt kleuren

Als u denkt over de aankoop van mooie Perzische exotische tapijt in de nabije toekomst moet je dat er een overvloed aan stijlen u een keuze maken uit? De volgende keer dat je gaat winkelen voor mooie Perzische tapijt, na het lezen en het verwerven van deze kennis, zult u zeker weet het type en de kleur te plaatsen in uw huis. omdat elke kleur heeft een betekenis en in het bijzonder de kleur rood. Misschien wilt u Kopen Vloerkleed Rood op basis van de positieve betekenis.

Meer informatie over de betekenis van kleuren in tapijten

Perzische tapijten komen uit Iran en zijn meestal gemaakt in Iran. Ze hebben een zeer unieke geweven exotische ontwerpen. Laten we beginnen met de kleur rood. Rood symboliseert geluk, positieve energiestroom, een passie voor het leven, en trekt veel geluk in je leven en je huis. Rood is ook een symbool van vertrouwen, vreugde en rijkdom. Dus, wie zou niet willen Kopen Vloerkleed Rood uit Perzië en hebben geïnstalleerd in hun huis?

Dus nu laten we een kijkje nemen op de Perzische kleur blauw. De kleur blauw staat voor waarachtigheid rust, rust, en spirituele dingen met betrekking tot het leven na de dood en de eeuwigheid.

De Perzische kleur groen heeft een geschiedenis vermengd met de profeet Mohammed. De kleur groen staat voor hoop, reïncarnatie, en uiteindelijk het paradijs.

De Perzische kleur geel het staat voor de zon of licht ook voor zuiverheid, en deze kleur was vaak gereserveerd voor royalty’s, koningen en heersers.

De Perzische kleur bruine tribunes voor of vertegenwoordigt aarde, grond, en vruchtbaarheid.

De Perzische kleur zwart vertegenwoordigt krachtige macht of destructieve kracht.

De Perzische kleur oranje, is de kleur van de meeste boeddhisme en het hindoeïsme. Deze schaduw staat voor nederigheid en nederigheid van geest. Het is een kleur die staat voor meditatie en goddelijke spiritualiteit.

Dit is de reden waarom zie je de meeste boeddhistische monniken of priester rond te lopen in natura van een verbrande oranje kledij. het is omdat ze in een constante staat van gebed rust en meditatie.

Vandaag in het moderne Iran, zijn ze nog steeds met dezelfde kleurstof als eeuwen geleden, maar meer van de hedendaagse kleurstoffen die niet-toxische ingrediënten bevatten.

Daar heb je het. Dit zijn de betekenissen van kleuren van de Perzische tapijten. Wanneer u naar een opslag gaat om een tapijt te kopen, zult u dichte aandacht aan de kleuren betalen die in deze tapijten zijn omdat zij heel wat betekenis hebben!

Waarom Perzische tapijten van deze plaats kopen?

Ik weet zeker dat je nu meer nieuwsgierig naar alle kleuren die ze hebben zo ver als het kopen van Perzische tapijt in de winkels. U wilt het beste voor uw familie. U wilt vrede en geluk vreugde door uw huis. Kopen Vloerkleed Rood om te beginnen. Er zijn veel tapijt bedrijven, maar zeker uit te checken Trendcarpet. Ze hebben prachtige Perzische tapijten. Vergeet niet om te controleren of hun website.

Back To Top